Konferensbokning

Boka konferens i samband med en aktivitet från Aliva!

Konferensbokning i Malmö

Vilka är Aliva?

Aliva Äventyr AB är ett företag som arrangerar konferenser och event i alla storlekar runt om i Malmö men även runt om i vårt land! Vi utgår efter era önskemål och planerar med ständig återkoppling till er den ultimata konferensen för ert företag!

Skräddarsydda lösningar för bästa resultat

Aliva jobbar med era personliga önskemål som utgångspunkt och skräddarsyr därefter ett helt färdigt paket som ska uppfylla alla era önskningar. Aliva Äventyr tillhandahåller unika helhetslösningar som passar alla varianater av konferenser och event. Tillställningar - stora som små, långa eller korta, det är ni som gör valet.

Kombinera även eran konferens med rolig kick-off, företagsfest eller kanske en produktlansering. Vi står för en lösning som är välplanerad och heltäckande!

Vi utgår alltså från de ni upgett att ni vill att konferensen ska bestå av (se alla våra erbjudanden på Aliva.se) och börjar genomgående att planera en oförglömlig händelse!

Vi planerar inte bara arrangemanget från början till slut åt er, vi erbjuder även hjälp med att hitta och den bästa tänkbara festlokalen för just er, ordna maten, transporten, den eventuella underhållningen samt aktiviteter och mer!
Vi kan garantera er att ni kommer bli riktigt nöjda.

Lägg tiden på annat än planering

Planerandet och arrangerandet av konferensbokningar och event är tidskrävande, inte minst från annan verksamhet. Vi på Aliva tar därför hand om allt jobb! För att ni ska få mer tid till andra viktigare saker.

Aliva besitter många års erfarenhet av arrangemang samt planering av konferensbokningar i Malmö. Under lång tid har vi skapat oss ett starkt nätverk av nöjda kunder och detta talar då alltså för att även ni ska bli hundra procent nöjda! Med bra kommunikation tillammans med våra kunder förstår vi era önskemål och ser alltid till att de blir uppfyllda.

 

Det är kul att jobba med Aliva Äventyr!

Konferensbokning ska vara roligt samt inspirerande. Vi tycker även att det är kul att planera och arrangera konferensbokningar i Malmö. Låter ni Aliva sköta allt planerande lämnas ändast nöjet till er!

Hur går man till väga?

Du går snabbt och enkelt in på aliva.se och gör en intresseanmälan. Därefter så kontakta vi er inom 12 timmar eller så snart vi har möjlighet. Så enkelt är det!

Efter att ni kontaktat oss kommer vi att diskutera era önskemål för att vi sedan ska kunna återkommer med ett fulländat förslag som ska passa er perfekt.

 

bildspel_2
bildspel_4

Konferensbokning i Malmö

Aliva Äventyr är ett företag med flexibilitet! När vi arrangerar aktiviteter, kick-offer eller konferenser så är det ni själva som väljer exakt var ni vill hålla hus och på vilken anläggning ert företag vill vara. Att vi anordna aktiviteter på en konferensanläggning är det vanligaste önskemål våra kunder har, men självklart kommer vi även ut till er arbetsplats och arrangera konferenser med mera där ni redan befinner er! Vi förenklar allt för er och tillgodoser era behov och önskemål i så stor mån som möjligt.

Det kan vara både tråkigt och tidskrävande att hitta rätt lokal att vara på, låt Aliva sköta det trista åt er!

Om ni redan bokat in en facilitet eller anläggning av något slag utgår vi självfallet utifrån det. Är ni däremot i behov av anläggning samt lokal så letar vi upp rätt ställe för just er baserat på vad ni vill göra under konferensbokningen. Vi är även mycket snabbarbetande i processen! Vi vet precis hur stressigt det är att arrangera aktiviteter när inget i planeringen klaffar som det bör. Därför kan vi garantera er att ni sparar massvis med tid. Med oss blir planeringen endast ett nöje!

I vårt samarbete ingår ett flertal konferensanläggningar och bokningsbolag över hela vårt avlånga land! För att kunna matcha våra kunders alla möjliga önskemål och behov ser vi detta som en självklarhet. Vi garanterar på så sätt att ni blir nöjda med vad vi skräddarsytt åt er! På kort tid dessutom!

Ring oss eller fyll i ett kontaktformulär så återkommer vi inom 12 timmar.

 

Lämna konferensbokningarna åt proffsen!

Aliva Äventyr har lång erfarenhet av planering av större och mindre event och konferensbokningar i Malmö. Vi är ett flexibelt arbetsteam som älskar det vi jobbar med.
Med vårt djupgående intresse och kunskap har vi har allt som krävs för att tillgodose er med en lyckad aktivitet!

Aliva = flexibilitet

Vi är mycket stolta över vår flexibilitet! Arrangerandet av konferenserbokningar och aktiviteter sker precis där ni vill vara! Om annat inte är överenskommet. Det som förekommer mest frekvent är att vi arrangerar konferenserna på olika konferensanläggningar runt om i Malmö. Men eftersom tillgänglighet är något vi förespråkar och flexibilitet något vi tror på så är vi alltid redo att ta oss ut till er arbetsplats eller annan önskad plats om det är vad som önskas. Vi är alltså ett mobilt eventföretag som möter era personliga behov!

Event

Vi anordnar event av alla dess slag!
Vi på Aliva Äventyr har efter vår långa tid i branschen fått den erfarenhet och den kunskap som krävs för att kunna arrangera event i stora och små skalor och vara bäst på det! Vi hjälper er alltså från början - till slut.

Ni får hjälp med allt från ledning och planering av projekten, hjälp med personal, transporter och olika aktiviteter. Listan är lång! Vi levererar hela färdiga paketet till er, eller enskilda delar om så önskas.

Malmö

Konferensbokning utanför Malmö

Vill ni åka på konferens och event på bortaplan men kanske inte riktigt känner till utbudet på samma vis som du gör här hemma? Inga problem! Detta hjälper vi er självklart med. Här ser ni ett par exempel på helhetslösningar vi kan erbjuda er utanför Malmötrakten:

 • Bergendal Meetings - Mötesplatsen vid Edsvik!
  Med endast 20 minuter till Stockholm City samt Arlanda ligger en helt unik och fantastiskt plats beläget med spektakulär utsikt över vackra Edsviken. Kom in till Bergendal Meetings - en perfekt plats att koppla av, vila och samla kraft på.

  Kombinerat med inspirerande och efftektiva möten. Här hittar ni den vackra härrgården som är Bergendals hjärta! I harmoni med den övriga moderna arkitekturen som präglar Edsvik skapas en underbar miljö med kontraster som passar allt från företagskonferenser till bröllopsfester. Här finner ni också 115 hotellrum och hela 25 konferensrum! Detta ger oss möjligheten att skräddarsy eran vistelse för både små och stora sällskap och för alla typer av händelser!

Varmt välkomna att boka eran konferens på Bergendal Meetings!

Åk på fjällkonferens på i Sälen.

I Sälen finner ni Experium! Skistars underbara upplevelsecentrum beläget mitt i lindvallen. Experium tillhandahåller både konferensbokning och massor av typer av event för näst intill obegränsat med folk. Det ultimata valet för dem som känner för att kombinera konferensen med olika spännande och utmanande samt lärorika aktiviteter i en fantastisk natur.

På denna enorma anläggning hittar ni en eventarena som har kapacitet för upp till hela 1200 sittande gäster! I arenan har ni också tillgång till en flyttbar scen för evetuella talare och uppträdande.

I denna eventarena hålls vanligen evenemang så som jättelika fester, alla typer av events, konferenser, jubileum, mässor och seminarier.

Experium tillhandahåller konferenslokaler i olika storlekar, riktigt stora lokaler som rymmer hela fotbollslag till mindre mer intima lounger där du och några enstaka medarbetare eller vänner kan hålla dynamiska samtal. Här hittar ni alltså allt som kan tänkas för den perfekta föreläsningen.

Självklart har alla rummen trådlöst internet samt projektor, whiteboard och blädderblock. I en del av lokalerna har vi installerat ljudsystem och LCD-skärmar för er som har behov utav det.

På Experium bor ni mycket komfortabelt under konferensentiden! Antingen i våra fina moderna lägenheter eller fantastiska mysiga stugor.

En värld av fantastiska smakupplevelser väntar!

När det kommer till maten så serveras den i någon av våra topprestauranger, som vi har många av!

Önskar ni endast boka en vanlig konferens kan Aliva även hjälpa till då. Kanske även med en passande aktivitet?

Aktiviteterna

Våra aktiviteteter och äventyrliga strapatser med stor variation finns det gott om på Experium och runt om i Sälen, som tex:

 • Vandring/skidåkning
 • Mountainbike
 • Äventyrsbad

Aliva Äventyr arrangerar också på plats någon av våra teambildande aktiviteter, som tex :

 • Skjutsimulator
 • The Seven Senses
 • Talangjakt
 • Teambuilding

Tid för konferens: Efter behov

Gruppstorlek: Obegränsat

Pris: Vänligen be om offert.

Priset är beroende av antal personer, konferensens längd och innehåll.

Läs mer om dessa aktiviteter på Aliva.se

 

Malmö

Konferens + Teambuilding

En perfekt kombination för er som vill kombinera mötet på konferensen med lite teambuildingaktiviteter eller tävlingar.

Teamaktiviteter

Teambuilding förbättrar ert samarbete!
Med teambuilding kommer ni enkelt kunna förbättra samarbetet i ert team!

Övningarna skräddarsys helt och hållet utifrån era personliga behov. Teambuildingens syfte är att samarbetet ska förbättras på ett internt plan samtidigt som man vill öka både teamets men likaså den enskilda individens förtroende och tillit till varandra internt. Vi kan alla skriva under på att tillit mellan alla medarbetare stärker samarbetet markant!

Hur går det till?

Ni som grupp får gå igenom en mängd olika roliga praktiska övningar som kommer att kombineras med dialog och reflektion av vad ni just åstadkommit. Alla övningar leds av en särskild person, nämligen en aktivitetsledare som hela tiden övervakar allt ni gör samt hur ni som grupp arbetar tillsammans med att lösa de utmaningar ni ställs inför.

Då alla övningarna är genomförda ska er prestation diskuteras tillsammans med eran aktivitetsledare. Ni som team får ta del av mycket värdefulla insikter om hur ni fungerar som grupp och utifrån det utvärderar ni vad som behövs utvecklas i ert team.
Vi tror att de centrala byggstenarna för en lyckad teambuilding består av kommunikation och gruppdynamik. Efter en avslutad teambuilding kommer ni som arbetsteam ha utvecklats på dessa plan: gruppdynamik, ledarskap, värderingar, kommunikation, självinsikt och feedback.

Teambuilding som sker på era villkor!

Vi vill anpassa er teambuilding till vilka ni är, alla enskilda grupper varierar och efterfrågan och behoven oftast mycket olika från grupp till grupp. Vi lägger av den anledningen stor vikt i kommunikationen mellan oss emmellan. Vilket hittils har resulterat i bästa resultat! Vi som arrangörer kommer närmre er som kunder och era visioner. Vi jobbar hela tiden efter de specifika behov som just ert team har.

Exempel på ett dagsschema

Kärnan i aktiviteterna vi erbjuder är alltid den samma. Dagen börjar med en generell introduktion av grupputveckling samt samarbete. Efter det utförs de utvalda teamaktiviteterna som ni valt att utöva. Det hela avslutas med reflektion och utvärdering. Utifrån era val växer er teambuildingdag fram.

Tid för konferens: Efter behov
Tid teambuildingdag: 3 timmar – heldag                            
Gruppstorlek: Obegränsat

Fyll i en intresseanmälan på vår hemsida så kontaktar vi er så snart vi kan.